loading   Laddar sida...

Besök Scandinavian Coating!

Är du verksam inom ytbehandling? Jobbar du som som konstruktör, ytbehandlare, tekniker eller kanske inköpare där all typ av ytbehandling är stor del av din vardag? Då är Scandinavian Coating mässan för dig! Mässan är mötesplatsen för hela den nordiska ytbehandlingsbranschen där en mängd produktnyheter, många spännande kostnadsfria seminarier och där den senaste utvecklingen i branschen diskuteras.

2017 är Scandinavian Coating tillbaka i Danmark och Köpenhamn där allting startade 2011. Mässan är perfekt placerad i Öksnehallen, Köpenhamn, mitt i hjärtat av den stora expanderande danska-sydsvenska marknaden. Varför inte passa på att spendera några extra dagar i Köpenhamn när du ändå är och besöker mässan?

Nyfiken på vilka som är med och ställer ut? Kika här!  Glöm inte att registrera dig till mässan. Klicka på knappen "Registrera besökare" till höger.


Get Together - Scandinavian Coatings populära branschfest

Vi är väldigt glada att kunna meddela att årets Get Together kommer att hållas på det anrika bryggeriet Carlsberg! Under första kvällen, 15 mars, välkomnas utställare och besökare till den omåttligt populära branschfesten. Gästerna samlas för en välkomstdryck, därefter sätts kunskaperna på prov vid en trevlig ölprovning. Kvällen fortsätter sedan med gemensam middag med god mat och dryck. Det kommer förmodligen att bli den bästa Get Together i världen!  

15 mars 2017 kl 18:00-22:00 Jacobsen Brewhouse & Bar, Gamle Carlsberg Vej , 1799 Kbh V   www.visitcarlsberg.dk

Det är nu fullbokat till årets Get Together!Hoppas vi ses!

 


 

SNABBFAKTA

Datum och tid
15-16 mars, 2017

Onsdag 15 mars kl 09.00-17.00
Torsdag 16 mars kl 09.00-17.00

Plats:
Öksnehallen, Köpenhamn, Danmark 
Halmtorvet 11, 1700 København V.

Kostnadsfritt inträde till mässa och konferens

Registrera besökare >>
NYHETSBREV
 

Mediapartner:


 

 

 

 
Arrangeras av