loading   Laddar sida...
 
 

Mötesplatsen för den nordiska ytbehandlingsbranschen

Den nordiska ytbehandlingsmässan Scandinavian Coating kommer tillbaka 2019! Den positiva responsen och det ökade internationella trycket gör att vi återigen valt att förlägga mässan i Öksnehallen, Köpenhamn, precis som förra gången. Datumet denna gång är 21–22 mars 2019.

Ambitionen med nästa upplaga av Scandinavian Coating är att göra en ännu bättre mässa och att skapa en riktigt internationell mötesplats. Vi satsar nu ytterligare på att locka fler företag från Norden och resten av Europa och kommer även att satsa hårt på ett tungt konferensprogram med ökad internationell prägel!

Leverantörer har möjlighet att fram till den 1 mars 2018 boka till vårt Early Bird-pris. Se mer information under fliken För utställare >>

Vi ses i Köpenhamn! 


 

Missa inte våra seminarier!

Under Scandinavian Coatings båda dagar kan du gå på intressanta seminarier där du får reda på det allra senaste inom ytbehandlingsbranchen. Vi har redan nu börjat planera programmet för 2019 och det kommer att publiceras här så småningom.

 

Ställ ut! 

Är du leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för ytbehandling inom trä, metall och plast är du välkommen att ställa ut på Scandinavian Coating. Här möter du konstruktörer, ytbehandlare, tekniker och inköpare från Norden och Europa.

Klicka här för mer information om att ställa ut >> 

SNABBFAKTA

Datum och tid
20-21 mars, 2019

Plats:
Öksnehallen, Köpenhamn, Danmark 
Halmtorvet 11, 1700 København V.

Kostnadsfritt inträde till mässa och konferens


NYHETSBREV
 

Mediapartner:


 

 

 

 
Arrangeras av