loading   Laddar sida...
 
 

Välkommen till Danmark 15-16 mars 2017!

SCANDINAVIAN COATING, Nordens enda heltäckande mässa för dig som jobbar med industriell ytbehandling, välkomnar dig den 15-16 mars till Öksnehallen i Köpenhamn i Danmark och vi vågar lova att den kommande mässan blir någonting alldeles extra. Antalet utställare ser ut att bli rekordstort och dessutom har du möjlighet att lyssna till ett kostnadsfritt och högklassigt konferensprogram med presentationer från både företag och forskningsinstitut.

 

Vi hoppas att vi ses i Köpenhamn!

 

 

 
Carlsberg står värd för Get Together 2017!

Under första kvällen, 15 mars, välkomnas utställare och besökare till den omåttligt populära branschfesten Get Together! Nästa år kommer den att hållas på den anrika bryggeriet Carlsberg! Läs mer!   
 
 
Häng med på bussresa!
För att förenkla ditt mässbesök arrangerar vi nu bussresor till mässan! Alla i branschen är välkomna att följa med och resorna är enligt konceptet ”All inclusive” och innefattar bussresa, entré till mässan, hotell, typisk dansk smörgåslunch den 15 mars och inträde (inkl. buffé och öl) till den omåttligt populära branschfesten Get Together. Läs mer här hur du anmäler dig!
 
SNABBFAKTA

Datum och tid
15-16 mars, 2017

Plats:
Öksnehallen, Köpenhamn, Danmark

 
REGISTRERING
NYHETSBREV
 

Mediapartner:

 

 

 
Arrangeras av